fbpx

Polonya Yaşam

Denizli

Yunus Emre Mh. Üniversite Cd. No:18/4, Denizli/Türkiye

Polonya

Williama Heerleina Lindleya 16 Warszawa, Polonya

İstanbul

Mimar Kemalettin Mh.Ordu Cd.No:57/40 Fatih, İstanbul
Hafta içi: 09:00 - 18:00

Staj Programı

Polonya'yı görmek ve deneyim kazanmak mı istiyorsun? Polonya Yaşam olarak hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek adına fırsatları ayağınıza getiriyoruz.

Staj Programı

Polonya'da Staj

Yurtdışında staj imkânı düşündüğünüzden çok daha kolay. Hepimizin hayalinde yurtdışında okumak, yurtdışında çalışmak ve hatta yurtdışında bir hayat sürdürmek var. Polonya Yaşam olarak bu hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek adına fırsatları ayağınıza getiriyoruz.

Hedeflediğiniz kariyere ulaşmanın tek yolu, günümüzün rekabetçi iş ortamına kendinizi en üst düzeyde hazırlamış olmanızdır. Eğitim döneminde mesleki bilgi birikiminizi arttırmanın yanında, kendinizi iş hayatına hazırlamanız ancak önemli kurumlarda yapacağınız stajlar ile mümkündür. Yurtdışında staj programları katılımcılarına mesleki deneyim sunmanın yanı sıra, farklı kültürden insanlar ile bir arada çalışabilme, uluslararası organizasyonların işleyiş ve iş sistemlerini tanıma, farklı bir ülkede iş ve yaşam deneyimi kazanma, yabancı dil pratiğini geliştirme gibi önemli faydalar sağlayan oldukça profesyonel programlardır.

Neden Polonya'da Staj Yapmalısın?

- Gerçek hayat deneyimi kazanmak.

- Eğitim aldığınız bölümü daha yakından tanımak ve anlamak.

- Yeni fikirler ortaya koymak için beceri kazanmak. 

- Yeni sektörler hakkında bilgi sahibi olmak.

- İletişim becerilerinizi ve profesyonel ağınızı geliştirmek.

Yurtdışında Staj İçin Ne Yapmalıyım?

Yurtdışı staj programları, uygulamalı deneyim ve bir kariyer hakkında fikir edinmenin harika bir yoludur. Doğru stajyerliği bulmak zor bir iştir. Ancak dünya hızla internete taşınırken, evinizin rahatlığında staj ilanları aramak ve staj başvurusu yapmak daha kolay hale geliyor. Polonya Yaşam’dan bu konu hakkında destek alabilir ve staj işlemlerini hızlandırabilirsin.

Erasmus İçin Staj Yapmam Gerekiyor. Nerede Yapabilirim?

Polonya Yaşam, Erasmus+ Staj Hareketliliği programı kapsamında Polonya’nın çeşitli merkezlerinde alanlarına yönelik en uygun staj yerlerine yerleştirilmeleri, konaklamaları, oryantasyon programları ve gezilerine yönelik danışmanlık desteği sağlamaktadır. Sizde Polonya’da staj yapmak istiyorsanız bizimle irtibata geçerek size en uygun staj yerleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve profesyonel danışmanlık hizmeti almak istiyorsanız bize ulaşabilirsiniz.